Skip to content

C# Developer

Eindhoven, Nederland€ 4.400 - € 4.900 per maandIT

Functieomschrijving


Product owner zoekt C# Developer! 


Ben jij de juiste persoon die het scrum team vormt voor Adimec?

Ja je leest het goed in je eentje neem je de regie over het development stuk van de organisatie. Moet je alles alleen doen? Nee, maar samen zorgen wij dat je uitgroeit tot of verder specialiseert als Business & IT specialist. In basis ben je een kei als C# Developer, maar omdat je al enige jaren in een professionele omgeving werkt, ben je toe aan meer. Bij Adimec moet devops nog worden ingeregeld, data centric architecture staat nog in de kinderschoenen en komen we niet toe om de vraag naar Power Bi goed in te richten.


Wij zijn ons applicatie landschap aan het (her)bouwen, waarin voor jou de nodige uitdagingen liggen. Hierin kun jij volop jouw ideeën en energie kwijt!

Vereisten

Waarom past deze functie juist bij jou?

Jij bent een medior tot senior C# Developer die meer wil doen dan ctrl+F5 en Stylecop aanwijzingen volgen. Je affiniteit ligt in de techniek maar je interesse in verbreding. Vanuit jouw expertise maak je gebruik van bestaande partners of zoek jij nieuwe die Adimec verder brengen. Je ontwikkelt zelf en signaleert wanneer je extra ondersteuning of middelen nodig hebt. Ook ga je bedrijfsprocessen verder innoveren door de Business & IT professional binnen Adimec te zijn.

Met je teamcoach ga jij de dialoog aan en adviseer jij in nieuwe ontwikkelingen in je vakgebied. Samen laten jullie Business & IT naadloos in elkaar overgaan!

De IT afdeling bestaat uit 3 disciplines. Gebruiker support, systeembeheer en applicatie ontwikkeling. Samen dragen zij zorg voor de organisatie, dus je vindt het ook prima om nu en dan de directeur te helpen met z’n teamsmeeting of de server te rebooten voor Finance. Dat zijn niet je hoofdtaken maar dienstverlening vind je geen vies woord.

Je communicatie skills zullen ook worden getest op de vrijmibo of een van de andere personeelsevents van de organisatie. En je kan omgaan met de ene na het andere compliment en blijk van waardering. Daarnaast heb je niet altijd de tijd om je lunch te smeren want dat broodje bal van gisteren willen we nog wel een keertje bestellen.


Wat bieden wij?

Adimec is een groeiende High-Tech organisatie met een geweldig product, waar jij als C# Developer een belangrijke rol in hebt! Verder bieden wij naast een mooi salaris, pensioenvoorziening, winstdelingsregeling en reiskostenvergoeding:

  • 27 vakantiedagen en 5 roostervrije dagen (op fulltime basis);
  • Een goed uitgeruste werkplek met o.a. een laptop en telefoon van de zaak gecombineerd met thuiswerkmogelijkheden;
  • Je komt terecht in een organisatie waarin de mens centraal staat. Je krijgt namelijk onder begeleiding van een ervaren teamcoach een uitgebreid inwerktraject en intensieve POP-begeleiding met trainings- en cursusmogelijkheden;
  • Een actieve personeelsvereniging die leuke activiteiten organiseert. Ook hebben we iedere vrijdagmiddag een borrel waar je je collega’s nog beter kunt leren kennen;
  • Een gloednieuwe werkomgeving, zowel op kantoor als qua infrastructuur!

of

Meer weten over deze vacature?

Neem dan contact op met Koen Timmermans (Corporate Recruiter) via:

040 - 235 39 00 Recruitment@adimec.com