Overslaan naar content

Nieuws

Hieronder delen we regelmatig leuke updates over onder andere nieuwe collega's, beurzen en evenementen. Wil je altijd als eerste op de hoogte zijn van nieuwe updates?

Volg ons dan ook op LinkedIn!

Bedrijfsbezoek studenten Fontys Mechatronica

14 november 2023

Afgelopen week hebben 12 tweedejaars studenten van de Fontys Mechatronica opleiding Adimec bezocht voor een bedrijfspresentatie. De studenten hebben een rondleiding gehad door de verschillende afdelingen van Adimec en d.m.v. presentaties en demonstraties hebben wij hen laten zien welke activiteiten zich binnen een Hightech bedrijf als Adimec voordoen. Adimec faciliteert dergelijke rondleidingen om studenten kennis te laten maken met hun toekomstige mogelijkheden als engineer of als stagiair en hen te enthousiasmeren voor Adimec.  Wil je meer informatie over een bedrijfsbezoek bij Adimec of over het huidige stage aanbod? Neem dan contact op met onze Recruiter, Koen Timmermans

Uitje met de Personeelsvereniging naar Den Bosch en Hollandse borrel met collega's van de buitenlandse kantoren.

Nieuwe Employer Branding foto's!

Vrijdag 21 juli 2023

Gisteren was Igor Roelofsen van Twycer Fotografie voor bedrijven bij ons op bezoek om gloednieuwe foto's te schieten voor onze Adimec careerpage! Bedankt Igor en alle Adimec collega's die hieraan mee hebben gewerkt! We zijn erg benieuwd naar het eindresultaat. Hou onze pagina de komende tijd in de gaten om de nieuwe foto's te aanschouwen.

Fontys Meet & Match

Dinsdag 18 april 2023

Fontys Engineers Meet & Match is het jaarlijkse event waarbij bedrijven en studenten van Fontys Engineering met elkaar verbonden worden. En dit jaar komen we weer fysiek bij elkaar!

Ook Adimec is aanwezig op de bedrijvenmarkt en aan de speeddate tafel. Onze collega’s Koen en Tim zijn klaar om jullie meer over Adimec te vertellen!

Viering Adimec 30 jaar!

Zaterdag 18 maart 2023

Op 1 juli 2022 bestond Adimec 30 jaar! Dit hebben we zaterdag 18 maart 2023 groots gevierd met een open dag in de middag en een groot feest in de avond. Dank aan alle collega's voor deze fantastische dag!

𝗧𝗨/𝗲 𝗖𝗮𝗿𝗲𝗲𝗿 𝗘𝘅𝗽𝗼

Dinsdag 7 maart 2023

Wil jij graag een Vision Expert ontmoeten zoals Teun de Koning of Thijs de Jong? Ben jij nieuwsgierig naar waarom onze camera's gekozen worden door OEM-partners over de hele wereld en ben jij benieuwd waarom Adimec de ideale plek is om jouw carrière te starten?

Vandaag staan we op de TU/e Careerexpo. Kom langs bij onze stand en onze collega's vertellen je graag meer!

Jobbeurs Thomas More en KU Leuven

Woensdag 1 maart 2023

Vandaag vind je onze collega’s Bram Bergen, Tim Schreinemachers, Koen Timmermans en Nino Der Kinderen op de jobbeurs van Thomas More-hogeschool en KU Leuven in Geel, België. Leuk als je ons daar een bezoekje komt brengen!

Fijne feestdagen!

Vrijdag 23 december 2022

Afgelopen vrijdag hadden we onze jaarlijkse kerstafsluiting. Onder het genot van een drankje en een heerlijke maaltijd, hebben we geproost op prachtige resultaten voor en mét onze klanten en op de groei van ons Adimec Team. We wensen iedereen fijne feestdagen en een top 2023 toe.

Start nieuwe stageperiode

Maandag 29 augustus 2022

Vandaag is de start van een nieuwe stageperiode en ook deze keer mochten wij weer een aantal nieuwe stagiair(e)s verwelkomen. Van harte welkom Alessa Dalessi, Tom van de Goor, Silas Kamphuis en Anne van Rossum.

De komende 5 maanden zullen zij stage gaan lopen binnen onze R&D-afdeling en binnen ons Tech Team. Aanstaande woensdag (31-08) zal ook Esther van de Kerkhof gaan starten als stagiaire binnen ons HR-team. (Alvast) heel veel succes allemaal!

Adimec 30 jaar!

Vrijdag 1 jul 2022

Vandaag bestaan wij 30 jaar en dat mag natuurlijk gevierd worden! Volgend jaar gaan we dit met z'n allen groots vieren, maar als voorproefje hebben we met een flink aantal collega's alvast een leuke video opgenomen.

Veel kijkplezier!