Overslaan naar content

Stage bij Adimec

Bij Adimec geloven we dat maatwerk en een persoonlijke benadering dé ingrediënten zijn voor een succesvolle stageperiode.

We werken nauw samen met verschillende Nederlandse en Belgische onderwijsinstellingen en willen de medewerkers van de toekomst de kans geven om kennis te maken met ons mooie bedrijf en onze high-end producten.

Binnen Adimec staat innovatie door persoonlijke ontwikkeling centraal. Door in verbinding te staan met studenten uit verschillende opleidingsrichtingen geloven we dat zij een belangrijke bijdrage kunnen leveren aan ons vakgebied.

Adimec Academy

Elke stageperiode lopen er diverse studenten stage bij Adimec. We zien dan ook de waarde in zowel meewerk- als afstudeerstages. Stageopdrachten worden altijd samen met jou als student afgestemd zodat de opdracht voldoet aan de eisen vanuit de opleiding, maar belangrijker: zodat we een gave opdracht samenstellen die aansluit bij jouw persoonlijke interesse!

Ben je bezig met een (technische) mbo-, hbo- of wo-opleiding en ben je geïnteresseerd in een stageplek bij Adimec? Wij bieden op verschillende afdelingen binnen onze organisatie stageplekken/opdrachten aan!

Wat bieden wij jou als stagiair(e)?

Een gave stageopdracht

Die aansluit bij jouw persoonlijke interesse!

Stagevergoeding

Bruto €400 op fulltime basis.

1 op 1 begeleiding

Door een ervaren collega.

Ervaring opdoen

In een high-tech bedrijf waar je ontzettend veel kunt leren.

Leuke werksfeer

Waaronder natuurlijk een vrijdagmiddagborrel!

Stageopdrachten

Hiernaast vind je een aantal stageopdrachten van studenten die momenteel bij ons stage lopen of in het verleden bij ons stage hebben gelopen. De stagemogelijkheden zijn heel divers. We gaan graag met jou in gesprek om te kijken wat we samen mogelijk kunnen maken.

Meer weten over stage lopen bij Adimec?

Neem dan contact op met Koen Timmermans (Corporate Recruiter) via:

040 - 235 39 00 Recruitment@adimec.com

Direct solliciteren?