Overslaan naar content

Stage bij Adimec

  • Eindhoven, Nederland
Overig

Functieomschrijving

Bij Adimec geloven wij dat maatwerk en een persoonlijke benadering in een leertraject centraal staan.  Wij hebben de ambitie om intensief met het onderwijs samen te werken en willen de medewerkers van de toekomst de kans geven om kennis te maken met ons mooie bedrijf en onze high-end producten. Binnen Adimec staat innovatie door persoonlijke ontwikkeling centraal. Door in verbinding te staan met studenten uit verschillende opleidingsrichtingen geloven wij dat zij een belangrijke bijdrage kunnen leveren aan ons vakgebied.

Vereisten

Elke stageperiode lopen er diverse studenten stage bij Adimec. We zien dan ook de waarde in zowel afstudeerstages als 3e-jaarsstages. De stage opdrachten worden altijd samen met jou als student afgestemd zodat de opdracht voldoet aan de eisen vanuit de opleiding, maar minstens zo belangrijk: zodat we gave opdracht samenstellen die aansluit bij jouw persoonlijke interesse.


Ben je bezig met een (technische) MBO-, HBO- of WO-opleiding en ben je geïnteresseerd in een stageplek bij Adimec? Wij bieden op verschillende afdelingen binnen onze organisatie stageplekken/opdrachten aan!


Hebben we je interesse gewekt? Laat dan jouw contactgegevens achter en dan nemen we zo snel mogelijk contact met je op om de mogelijkheden te bespreken. 

of

Meer weten over deze vacature?

Neem dan contact op met Koen Timmermans (Corporate Recruiter) via:

040 - 235 39 00 Recruitment@adimec.com